آشپزی

دستور پخت کایماک ترکی (گیمار)

دستور پخت کایماک ترکی (گیمار)

Turkish Kaymak یک محصول لبنی خوشمزه و غنی و خامه ای است که شبیه خامه لخته شده است.

در ترکیه، بالکان (جایی که به عنوان کاجماک شناخته می شود) و خاورمیانه (جایی که به آن گیمار می گویند) به طور گسترده ای از آن لذت می برند.

این ماده همه کاره برای سرو با نان، شیرینی‌ها، دسرها یا حتی میوه‌ها عالی است.

a dollop of kaymak is served with poached quince
دستور پخت کایماک ترکی گیمار 10
پرش به:

ساختن کایماک ترکی (یا گیمار) خود در خانه با این دستور العمل سنتی آسان است.

تنها چیزی که نیاز دارید مقدار مساوی شیر پرچرب و خامه غلیظ (خامه دوتایی در بریتانیا) است.

برای تهیه کایماک ترکی، به سادگی مخلوط شیر و خامه را به آرامی بجوشانید، سپس آن را روی حرارت بسیار کم به مدت 2 ساعت و نیم بجوشانید.

محصول نهایی یک پخش کننده غنی و سفت است که به راحتی روی یک تکه نان تست شده ذوب می شود نان خمیر ترش هلندی. یا نان ساندویچی خانگی.

kaymak is best enjoyed on a slice of toasted bread
دستور پخت کایماک ترکی گیمار 11

کایمک چیست؟

کایمک (یا گیمار در خاورمیانه و کجماک در بالکان) یک محصول لبنی است که بافتی غنی، خامه ای و طعمی لوکس دارد.

این اسپری مخملی طعم و بافت منحصر به فردی دارد که برای پخش روی نان و شیرینی ها یا سرو با دسرهایی مانند دسر کادایف – تل کادایف ترکی، آیوا تاتلیسی – دسر به ترکی، یا Kunefe.

tel kadayif served with ice cream and chopped pistachio
دستور پخت کایماک ترکی گیمار 12

ریشه های Kaymak

کایمک یک فرآورده لبنی است که از آسیای مرکزی می آید و ریشه ترکی دارد.

نام کایمک از فعل ترکی “kaymak” گرفته شده است که به معنای “ذوب شدن” و “قالب‌کاری فلز” است.

کلمه کیمک اولین بار در کتابی به نام دیوان لغات الترک آمده است. سایر زبان‌های ترکی در منطقه، نسخه‌های خاص خود را از این کلمه دارند، مانند قیماق، قایموک و қаймақ. در ترکی فقط به آن kaymak می گویند.

d8afd8b3d8aad988d8b1 d9bed8aed8aa daa9d8a7db8cd985d8a7daa9 d8aad8b1daa9db8c daafdb8cd985d8a7d8b1 647f70207969b
دستور پخت کایماک ترکی گیمار 13

همانند نوشیدنی ترکی بوزا، این چاشنی خوشمزه و غنی در طول امپراتوری عثمانی به طور گسترده ای محبوب شد.

بسیاری از کشورهای بالکان و خاورمیانه نسخه مخصوص به خود را از دستور پخت کیماک توسعه دادند و آن را تا حد کمال تسلط یافتند.

مواد لازم دستور پخت کیماک ترکی

Labelled picture of ingredients for kaymak recipe
دستور پخت کایماک ترکی گیمار 14
  • شیر – دستور پخت کایماک ترکی (در خاورمیانه با نام گیمار) به طور سنتی با شیر تازه و غیرپاستوریزه با محتوای چربی بالا در حدود 3.5-5٪ تهیه می شود. با این حال، شیر پاستوریزه نیز با این دستور العمل کاملاً کار می کند.
  • خامه – می توانید از خامه دوبل/خامه سنگین یا خامه فرم گرفته با حداقل 35 درصد چربی استفاده کنید.

چگونه در خانه کایماک ترکی (گیمار) درست کنیم؟

این دستور پخت کایماک ترکی بسیار آسان در خانه درست می شود.

با این حال، برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:

شیر و خامه را در یک قابلمه پهن و کف سنگین بریزید و سپس آن را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید تا به نقطه جوش برسد، دمای 80 تا 85 درجه سانتیگراد (175 درجه فارنهایت تا 185 درجه فارنهایت).

milk and cream are placed in a pan
دستور پخت کایماک ترکی گیمار 15

وقتی شیر و خامه به دمای دلخواه رسیدند، حرارت را کم کنید و سپس بگذارید به مدت 2 ساعت و نیم به آرامی بجوشد.

هنگامی که مخلوط به جوش می آید، یک لایه ضخیم از خامه روی آن شروع به تشکیل می کند.

در طول فرآیند جوشیدن، مخلوط را هم نزنید.

a thick layer of kaymak has formed on top of the simmering milk
دستور پخت کایماک ترکی گیمار 16

پس از 2 ½ ساعت، مخلوط را از روی حرارت بردارید، اجازه دهید تا دمای اتاق خنک شود و سپس آن را یک شبه به مدت حداقل 12 ساعت در یخچال قرار دهید

لایه ضخیم ایجاد شده در بالا را با استفاده از کفگیر جمع کنید. پس از آن، آن را در یک الک ریز که روی یک ظرف قرار داده شده است، قرار دهید.

روی آن را با پلاستیک بپوشانید و سپس بگذارید در یخچال آبکش شود.

مایع باقیمانده را که آبکش کردید را به قابلمه برگردانید و سپس مراحل بالا را یک بار دیگر تکرار کنید تا کیماک بیشتری جمع شود.

مقدار کایمکی که جمع آوری می کنید کمتر از اولین خواهد بود.

بعد از آبکش کردن هر دو مجموعه کیماک که جمع آوری کردید، آنها را در ظرف دربسته قرار دهید و سپس در یخچال قرار دهید.

می‌توانید کایمک را تا یک هفته تازه نگه دارید.

turkish kaymak -geymar is placed on a bowl and served with honey
دستور پخت کایماک ترکی گیمار 17

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.

نکات برتر از سرآشپز

  • اگر می خواهید دستور غذای ترکی کیماک (گیمار) شما عالی شود، سعی کنید از شیر تازه، کامل و خامه با حداقل 35 درصد چربی استفاده کنید.
  • برای به دست آوردن یک لایه ضخیم از کیماک، از یک گلدان پهن با سطح بزرگ استفاده کنید. با این کار مقدار خامه ای که روی آن تشکیل می شود افزایش می یابد.
  • در طول فرآیند پخت صبور باشید. ممکن است چندین ساعت طول بکشد تا کیماک شکل بگیرد، بنابراین عجله نکنید.
  • هنگامی که کیماک را به ظرفی برای نگهداری در یخچال منتقل می‌کنید، از یک ظرف دربسته استفاده کنید تا از جذب هرگونه بو یا طعم از یخچال جلوگیری شود.
  • به خاطر داشته باشید که کایماک یک محصول لبنی پرچرب است، بنابراین به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل از آن در حد اعتدال لذت ببرید.

خدمت کایماک ترکی (گیمار)

شما می توانید Kaymak را به چند روش مختلف سرو کنید:

  • کایمک را روی نان یا نان تست تازه بمالید و آن را با عسل، ملاس یا مربا بپاشید.
  • میوه‌های تازه برتر، مانند انجیر یا زردآلو، با کیماک برای یک میان وعده خوشمزه و سالم.
  • از کایماک با غذاهای سنتی صبحانه ترکی مانند زیتون، گوجه فرنگی، خیار و تخم مرغ لذت ببرید.

سؤالات متداول دستور غذا

آیا می توانم با شیر سایر حیوانات، مانند بز یا گوسفند، کیماک درست کنم؟

بله، می توانید کیماک درست کنید؟ با شیر سایر حیوانات با این حال، قوام و طعم ممکن است با کیماک ساخته شده با شیر گاو متفاوت باشد.

کیمک چقدر در یخچال ماندگاری دارد؟

کایمک را می توان تا یک هفته در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کرد. اما کیفیت آن پس از روز سوم شروع به کاهش می کند.

آیا می توانم Kaymak ترکی را فریز کنم؟

یخ زدن Kaymak ایده خوبی نیست زیرا می تواند بافت و طعم محصول را تغییر دهد.

برای دستور العمل های سس و اسپری خوشمزه تر، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این کیماک ترکیه ای غنی و خامه ای خوشمزه به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ? 

خوشحالی! / افیه اولسون!

d8afd8b3d8aad988d8b1 d9bed8aed8aa daa9d8a7db8cd985d8a7daa9 d8aad8b1daa9db8c daafdb8cd985d8a7d8b1 647f7026b2809

دستور پخت کیماک ترکی (گیمار)

آیلا کلولی

Turkish Kaymak یک محصول لبنی خوشمزه و غنی و خامه ای است که شبیه خامه لخته شده است.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان آشپزی 2 ساعت 30 دقیقه

زمان کل 2 ساعت 40 دقیقه

کورس صبحانه، مخلفات

آشپزی اروپا شرقی، خاورمیانه، ترکی

سرویس ها 10 بخش‌ها

کالری 263 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

  • شیر و خامه را در یک قابلمه پهن و کف سنگین بریزید و روی حرارت متوسط ​​گرم کنید تا به نقطه جوش برسد، دمای 80 تا 85 درجه سانتیگراد (175 درجه فارنهایت تا 185 درجه فارنهایت) ).

  • پس از اینکه شیر و خامه به دمای دلخواه رسید، حرارت را کم کنید و اجازه دهید به مدت 2 ساعت و نیم به آرامی بجوشد. همانطور که مخلوط به جوش می آید، یک لایه ضخیم از خامه روی آن شروع به تشکیل می شود. در طول فرآیند دم کردن، مخلوط را هم نزنید.

  • پس از 2 ساعت، مخلوط را از روی حرارت بردارید، اجازه دهید تا در دمای اتاق خنک شود و سپس آن را یک شبه در یخچال به مدت حداقل 12 ساعت ½

    قرار دهید.

  • لایه ضخیم تشکیل شده را جمع کنید در بالا با استفاده از کفگیر. سپس آن را در یک الک ریز که روی ظرفی قرار داده شده قرار دهید، روی آن را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و بگذارید در یخچال آبکش شود.

  • مایع باقیمانده را که آبکش کردید را به قابلمه برگردانید و مراحل بالا را یک بار دیگر تکرار کنید تا کیماک بیشتری جمع شود. مقدار کایمکی که جمع آوری می کنید کمتر از اولین خواهد بود.

  • پس از آبکش کردن هر دو مجموعه کیماک که جمع آوری کردید، آنها را در ظرف دربسته قرار دهید و در یخچال قرار دهید. می‌توانید تا یک هفته کایمک را تازه نگه دارید.

تغذیه

کالری: 263کیلو کالری کربوهیدرات: 5gپروتئین: 4gچربی: 26g چربی اشباع شده: 16gچربی غیراشباع چندگانه: 1gچربی تک غیراشباع: 6gکلسترول: 82میلی گرمسدیم: 43میلی گرمپتاسیم: 163میلی گرم قند: 5 gویتامین A: 1070IU ویتامین C: 0.4میلی گرمکلسیم: 126میلی گرم آهن: 0.1 میلی گرم

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا